Om webbplatsen

Webbplatsen www.vll.se innehåller övergripande information om Västerbottens läns landsting. Sidorna är ett alternativ till landstingets övriga informationskanaler och kontaktvägar.

Tillgänglighet

Vår ambition är att göra den här webbplatsen så tillgänglig som möjlig för alla grupper av befolkningen. Vi strävar efter att följa webbriktlinjerna från E-delegationen och har har byggt webbplatsen enligt aktuella webbstandarder.

 

Pdf-filer - Adobe Reader

Många av de filer som är publicerade på webbplatsen har pdf-format och för att kunna se dem måste du ha ett program som kan läsa pdf-dokument. I länkboxen till höger hittar du länk till en sida där du kan ladda ned en typ av pdf-läsare.

 

Problem att se pdf-filer?

Har du ändå problem med att se pdf-filer i din webbläsare? Genom att först ladda hem dokumentet till din dator och sedan öppna dokumentet i pdf-läsaren undviker du de allra flesta problem. Du laddar hem dokumentet genom att högerklicka på länken och sedan välja ”spara mål som”, alternativt ”spara länk som”.

 

Standarder

För att strukturera innehållet på sidan används XHTML 1.0 Transitional. Presentationen av innehållet på webbplatsen styrs via stilmallar, Cascading Style Sheets (CSS).

 

Synpunkter

Om du har synpunkter på www.vll.se är du välkommen att kontakta kommunikationsstaben. Vi jobbar kontinuerligt med förbättringar på webbplatsen och vill därför gärna veta du tycker.

E-post: webbredaktionen@vll.se

 

 

Informationsansvar

Varje verksamhet ansvarar för innehållet under respektive område. För övergripande frågor och information, kontakta kommunikationsstaben.

E-post: webbredaktionen@vll.se

 

Tyck till om innehållet

 1. Vi tar tacksamt emot tips som kan hjälpa oss att hålla landstingets webbplats korrekt och uppdaterad!
 2. Webbredaktionen kan inte besvara patientrelaterade frågor. Kontakta istället aktuell mottagning eller hälsocentral eller ring sjukvårdsrådgivning på telefon 1177.
 3. Ange gärna din e-postadress så att vi kan kontakta dig, om behov uppstår.
 4. Ärende:
 5. Meddelande till webbredaktionen:
 6. Namn:
 7. E-post:
 8. För att skicka in din synpunkt,
  skriv summan av 4+1 =
 9.   


Senast uppdaterad: 2016-01-12