Pressrum

Här hittar du aktuell information som riktar sig till journalister och media.

Vi använder tjänsten Mynewsdesk för våra pressmeddelanden och i vårt pressrum på Mynewsdesk kan du prenumerera på dem på flera olika sätt. Klickar du på ett pressmeddelande öppnas ett nytt webbläsarfönster och du kan läsa hela meddelandet.

 

Pressmeddelanden

 • 2014-08-29

  Lex Maria: Avled i cancer efter fördröjd utredning

  Mannen mådde illa och hade svullna ben och när han utreddes hittade man en misstänkt förändring i lungan. Eftersom han sedan tidigare led av prostatacancer trodde man att det var en dottersvulst.

 • 2014-08-27

  Lex Maria: Sen behandling ledde till tandskada

  När flickan undersöktes på en av tandklinikerna i Västerbotten konstaterade man att hörntändernas utveckling tycktes avvika från det normala.

 • 2014-08-26

  Hälso- och sjukvårdsnämnden har sammanträtt

  Idag, tisdag, har landstingets Hälso- och sjukvårdsnämnd sammanträtt. Nämnden beslutade bland annat att tilldela företaget Lövånger Utveckling AB upphandlingskontrakt för tandvård till asylsökande boende i Lövånger.

 • 2014-08-25

  Folktandvården fokuserar på mångfald

  För att ge alla, både patienter och kollegor, ett gott och likvärdigt bemötande utbildar Folktandvården i Västerbotten personalen i etnisk mångfald och hbtq-frågor.

 • 2014-08-22

  Kickstarta hösten med ny kunskap!

  Projektet Psykisk hälsa i fokus arbetar för att sprida kunskap och förståelse om psykisk ohälsa, hur det kan yttra sig och vad det är som får oss att må bra. Nu släpps projektets höstprogram med många inspirerande aktiviteter.

Läs fler pressmeddelanden i vårt pressrum på Mynewsdesk

 

Tyck till om innehållet

 1. Vi tar tacksamt emot tips som kan hjälpa oss att hålla landstingets webbplats korrekt och uppdaterad!
 2. Webbredaktionen kan inte besvara patientrelaterade frågor. Kontakta istället aktuell mottagning eller hälsocentral eller ring sjukvårdsrådgivning på telefon 1177.
 3. Ange gärna din e-postadress så att vi kan kontakta dig, om behov uppstår.
 4. Ärende:
 5. Meddelande till webbredaktionen:
 6. Namn:
 7. E-post:
 8. För att skicka in din synpunkt,
  skriv summan av 4+1 =
 9.   


Senast uppdaterad: 2013-01-10