Pressrum

Här hittar du aktuell information som riktar sig till journalister och media.

Vi använder tjänsten Mynewsdesk för våra pressmeddelanden och i vårt pressrum på Mynewsdesk kan du prenumerera på dem på flera olika sätt. Klickar du på ett pressmeddelande öppnas ett nytt webbläsarfönster och du kan läsa hela meddelandet.

 

Pressmeddelanden

 • 2014-04-23

  Sveriges galnaste ungdomshälsa finns i Umeå

  Ungdomshälsan i Umeå har utsetts till ”Årets galnaste ungdomsmottagning” under en nationell ungdomsmottagningskonferens. – Galet betyder att vi gör något annorlunda och bra, och för oss är utmärkelsen väldigt positiv, säger Lillemor Eriksson, avdelningschef.

 • 2014-04-16

  Lex Maria: Ramlade och bröt lårbenet

  Den äldre mannen lades in på sjukhus för behandling av sin demenssjukdom. Eftersom han gick ostadigt och hade nedsatt balans blev personalens bedömning att det fanns en fallrisk.

 • 2014-04-09

  Piniga filmer med nästan 11 miljoner visningar

  De animerade Pinigt-filmerna på hälsa2020.se har blivit omåttligt populära. Tillsammans har de elva filmerna nästan 11 miljoner visningar på Youtube. I den senaste filmen ställs tittarna inför frågor om risktagande när det gäller sex, tobak och droger.

 • 2014-04-09

  Verksamhetsförändring vid Vilhelmina sjukstuga

  Verksamheten vid Vilhelmina sjukstuga och filialmottagningarna i Saxnäs och Dikanäs kommer att vara förändrad under en tid framöver.

 • 2014-04-08

  Lex Maria: Misstag upptäcktes efter sex år

  Mannen hade problem med en utväxt på den övre baksidan av skenbenet och opererades för det. På grund av knäbesvär opererades han på nytt ett halvår senare.

Läs fler pressmeddelanden i vårt pressrum på Mynewsdesk

 

Tyck till om innehållet

 1. Vi tar tacksamt emot tips som kan hjälpa oss att hålla landstingets webbplats korrekt och uppdaterad!
 2. Webbredaktionen kan inte besvara patientrelaterade frågor. Kontakta istället aktuell mottagning eller hälsocentral eller ring sjukvårdsrådgivning på telefon 1177.
 3. Ange gärna din e-postadress så att vi kan kontakta dig, om behov uppstår.
 4. Ärende:
 5. Meddelande till webbredaktionen:
 6. Namn:
 7. E-post:
 8. För att skicka in din synpunkt,
  skriv summan av 4+1 =
 9.   


Senast uppdaterad: 2013-01-10