Välkommen till landstingets primärvård

I Västerbottens län finns 32 hälsocentraler och sjukstugor som drivs av Landstingets primärvård. Alla våra hälsocentraler är bedömda och godkända inom Hälsoval Västerbotten.

Vi finns där du finns

Det är till oss du ska vända dig om du blir sjuk eller behöver vägledning om din hälsa. Du hittar alla våra verksamheter i menyn till vänster.

Genom att välja någon av våra hälsocentraler och sjukstugor får du nytta av lång erfarenhet och hög kompetens som omfattar de flesta hälsoproblem och sjukdomstillstånd.

Vi har ett väl etablerat och nära samarbete med alla specialistkliniker i Västerbottens läns landsting.

 

Vårt uppdrag är dels att vägleda dig i hälsofrågor. Vi erbjuder hälsoundersökningar, gynekologiska cellprovskontroller, vaccinationer samt råd kring livsstilsfrågor. Är du sjuk hjälper vi dig både med akut och planerad vård och behandling. Vi kan också hjälpa dig med rehabilitering och habilitering om du behöver det.

 

Som patient är du alltid den viktigaste för oss. Du kan lita på att vi alltid gör vårt bästa för dig och att vi lyssnar och tar dig på allvar. För oss finns inga dumma frågor och här får du alltid svar som går att förstå. Du och din familjs hälsa är den viktigaste hörnstenen i vårt arbete.

 

God hälsa för alla hela livet!

 

Tyck till om innehållet

 1. Vi tar tacksamt emot tips som kan hjälpa oss att hålla landstingets webbplats korrekt och uppdaterad!
 2. Webbredaktionen kan inte besvara patientrelaterade frågor. Kontakta istället aktuell mottagning eller hälsocentral eller ring sjukvårdsrådgivning på telefon 1177.
 3. Ange gärna din e-postadress så att vi kan kontakta dig, om behov uppstår.
 4. Ärende:
 5. Meddelande till webbredaktionen:
 6. Namn:
 7. E-post:
 8. För att skicka in din synpunkt,
  skriv summan av 4+1 =
 9.   


Senast uppdaterad: 2015-06-08