Prenumerera på nyheter från Västerbottens läns landsting

Du kan prenumerera på landstingets nyheter och pressmeddelanden på www.vll.se med hjälp av Rss. Rss är en teknik för att automatiskt sända till exempel nyheter till en användare. Då slipper du surfa runt efter nyheter och ser direkt när en webbplats har uppdaterats.

Med hjälp av en rss-läsare kan du "prenumerera" på rss-flöden och samla alla nyheter på samma ställe. För att prenumerera på landstingets nyheter  behövs en rss-läsare som finns inbyggda i de flesta moderna webbläsare som exempelvis Internet explorer eller Firefox. Det finns också fristående program som enbart läser RSS, som du kan ladda hem och installera.

 

En prenumeration på Rss-nyheter kallas för "Feed". För att börja prenumerera på nyheter eller pressmeddelanden från www.vll.se i t.ex Internet explorer 8 så klickar du helt enkelt på någon av nedanstående länkar:


http://www.vll.se/rssnyheter

 

Då kommer du till en sida med denna instruktion längst upp:

 

 

 


 

Klicka på ”Prenumerera på denna feed” och följ därefter instruktionerna. Ett lätt sätt att komma åt prenumerationerna är att klicka på Internet explorers ikon för favoriter som finns lokaliserad längst upp till vänster i webbläsarens menyrad.
Liknande tillvägagångssätt används för att starta en prenumeration med Firefox.

 

Pressmeddelanden med hjälp av RSS

Prenumerera på våra pressmeddelanden via rss. Vi använder oss av tjänsten Mynewsdesk för att distribuera våra pressmeddelanden. På www.mynewsdesk.com startar du din prenumeration. Gå till vårt pressrum på Mynewsdesk, http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/vasterbottens_lans_landsting

 

 

Tyck till om innehållet

 1. Vi tar tacksamt emot tips som kan hjälpa oss att hålla landstingets webbplats korrekt och uppdaterad!
 2. Webbredaktionen kan inte besvara patientrelaterade frågor. Kontakta istället aktuell mottagning eller hälsocentral eller ring sjukvårdsrådgivning på telefon 1177.
 3. Ange gärna din e-postadress så att vi kan kontakta dig, om behov uppstår.
 4. Ärende:
 5. Meddelande till webbredaktionen:
 6. Namn:
 7. E-post:
 8. För att skicka in din synpunkt,
  skriv summan av 4+1 =
 9.   


Senast uppdaterad: 2011-12-05