Världens bästa tandvård 2020

Att uppnå en bättre tandhälsa är grunden för vårt arbete och inom Folktandvården finns allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård. Vi erbjuder en hälsoinriktad vård på dina villkor och efter dina behov.

Tandvård för barn och unga

Barn och ungdomar har fri tandvård till och med det år man fyller 19 år.  Det gäller även akuttandvård och specialisttandvård. Från och med den 1 januari det år man fyller 20 år betalar man själv för sin tandvård.

 

Frisktandvård

Från det år du fyller 20 kan du teckna avtal om Frisktandvård. Du betalar en fast avgift och får all tandvård du behöver för friska tänder. Länk till mer information om frisktandvård

 

Fråga Folktandvården

Undrar du över något om dina tänder, tandvård eller din tandhälsa? Ställ din fråga till Folktandvårdens specialister med vårt Formulär.

 

Världens bästa*…

Sommarpraktik

Du som läser till tandläkare kan under sommaren praktisera hos oss i folktandvården Västerbotten.

På www.vll.se/folktandvarden under Jobba hos oss och Sommarpraktik i tandvården hittar du mer information och länk till ansökningsformuläret. Ansökningstiden för praktikplats är 13 november–1 februari.

 

 

 

 

 

 

 

 

*Folktandvårdens vision: Världens bästa tandvård 2020.

Tyck till om innehållet

 1. Vi tar tacksamt emot tips som kan hjälpa oss att hålla landstingets webbplats korrekt och uppdaterad!
 2. Webbredaktionen kan inte besvara patientrelaterade frågor. Kontakta istället aktuell mottagning eller hälsocentral eller ring sjukvårdsrådgivning på telefon 1177.
 3. Ange gärna din e-postadress så att vi kan kontakta dig, om behov uppstår.
 4. Ärende:
 5. Meddelande till webbredaktionen:
 6. Namn:
 7. E-post:
 8. För att skicka in din synpunkt,
  skriv summan av 4+1 =
 9.   


Senast uppdaterad: 2015-05-07